BENVINGUTS A ELNA!


QUI SOM?

Som una agrupació de persones que ens reunim setmanalment de forma voluntària per ajudar-nos mútuament i conseguir així alletar amb èxit els nostres fills. A més de les experiències d'altres mares i pares, comptem amb el recolçament d'una Assesora de Lactància titulada.

QUÈ FEM?

Proporcionem ajut material i emocional, a més d'organitzar tallers, xerrades i altres activitats.

A QUI ENS ADRECEM?

A totes les persones que estiguin interessades en la lactància materna, embarassades, mares, pares, familiars, amics...

ON I QUAN?

A l'Escola Bressol Quitxalla de Navàs (sala polivalent) tots els dimecres de 16:00 a 18:00h. Si tens qualsevol dubte no t'ho pensis; vine o contacta amb nosaltres a través de l'adreça elnacasademares@gmail.com.diumenge, 19 de setembre de 2010

EXPOSICIÓ A LA BIBLIOTECA

Tot i que hem fet una mica tard en donar la informació, encara hi sou a temps de fer una visita a la biblioteca de Navàs i veure l'exposició que han muntat sobre La Maternitat d'Elna. Estarà fins al 30 de setembre.

És una activitat que no hem organitzat nosaltres, però que pel tema en qüestió ens sembla molt interessant de posar-ho al Blog. Animeu-vos a passar, tant si voleu esbrinar per què el nostre grup de lactancia té el nom d'Elna, com si ja ho coneixeu però voleu saber més de la història d'aquella maternitat.