BENVINGUTS A ELNA!


QUI SOM?

Som una agrupació de persones que ens reunim setmanalment de forma voluntària per ajudar-nos mútuament i conseguir així alletar amb èxit els nostres fills. A més de les experiències d'altres mares i pares, comptem amb el recolçament d'una Assesora de Lactància titulada.

QUÈ FEM?

Proporcionem ajut material i emocional, a més d'organitzar tallers, xerrades i altres activitats.

A QUI ENS ADRECEM?

A totes les persones que estiguin interessades en la lactància materna, embarassades, mares, pares, familiars, amics...

ON I QUAN?

A l'Escola Bressol Quitxalla de Navàs (sala polivalent) tots els dimecres de 16:00 a 18:00h. Si tens qualsevol dubte no t'ho pensis; vine o contacta amb nosaltres a través de l'adreça elnacasademares@gmail.com.



diumenge, 27 de març del 2011

XERRADA SOBRE SÒL PÈLVIC I INCONTINÈNCIA URINÀRIA

El dissabte dia 26 de març 2011 va tenir lloc la xerrada
SÒL PÈLVIC. LA INCONTINÈNCIA NO TÉ EDAT 
a càrrec de la Elisabet Costa Font, fisioterapeuta especialitzada en uroginecologia i fisiosexologia.
La Sala d'Actes de la biblioteca de Navàs va quedar plena de persones de diferentes edats, sobretot de dones, doncs és ben conegut que som les més afectades per aquesta molèstia, per la qual, va quedar molt clar, es pot actuar ja des de la prevenció, ja des del tractament.
La xerrada es va estructurar amb una primera part on l'Elisabet ens va parlar sobre l'anatomia i la fisiologia de l'aparell urogenital, i d'una segona part on ens va explicar la prevenció i el tractament de la incontinència urinària, que, tot i que no sempre es pugui resoldre, sí que es poden minvar els símptomes.
I com ens afecta això a les mares lactants? doncs perquè totes hem passat per un embaràs com a mínim, algunes per una episiotomia, d'altres per una cesària... i tot això compromet el nostre sòl pèlvic. 
L'avantatge és saber que comptem amb una especialista com l'Elisabet ben a prop de casa nostra.
Des d'aquí un agraïment a totes les persones que varen acudir a l'acte i que, com ja he dit, varen omplir la sala donant-nos una bona raó per seguir aportant temes tan interessants com el de dissabte.