BENVINGUTS A ELNA!


QUI SOM?

Som una agrupació de persones que ens reunim setmanalment de forma voluntària per ajudar-nos mútuament i conseguir així alletar amb èxit els nostres fills. A més de les experiències d'altres mares i pares, comptem amb el recolçament d'una Assesora de Lactància titulada.

QUÈ FEM?

Proporcionem ajut material i emocional, a més d'organitzar tallers, xerrades i altres activitats.

A QUI ENS ADRECEM?

A totes les persones que estiguin interessades en la lactància materna, embarassades, mares, pares, familiars, amics...

ON I QUAN?

A l'Escola Bressol Quitxalla de Navàs (sala polivalent) tots els dimecres de 16:00 a 18:00h. Si tens qualsevol dubte no t'ho pensis; vine o contacta amb nosaltres a través de l'adreça elnacasademares@gmail.com.



dilluns, 22 de novembre del 2010

XERRADA SOBRE PRIMERS AUXILIS PER INFANTS

Tal com us havíem anunciat, el passat dia 20 de novembre del 2010, dissabte, a les 17'30 h, a la Sala d'Actes de la biblioteca de Navàs, va tenir lloc  la xerrada organitzada per Elna, casa de mares sobre PRIMERS AUXILIS PER INFANTS a càrrec de Pilar Castilla, Infermera d'Urgències i Emergències.

Va constar de dues parts, una primera teòrica on es varen desenvolupar aquells temes que ens interessen sobre què cal fer i què no s'ha de fer davant d'una urgència-emergència i una segona part pràctica on es varen simular casos. Es va tractar d'una jornada oberta a tothom, on va assistir una  cinquantena de persones adultes més una petita representació dels més menuts de casa.

Des d'aquí volem agrair la vostra assistència tot esperant que la jornada hagi estat ben profitosa per tothom!.