BENVINGUTS A ELNA!


QUI SOM?

Som una agrupació de persones que ens reunim setmanalment de forma voluntària per ajudar-nos mútuament i conseguir així alletar amb èxit els nostres fills. A més de les experiències d'altres mares i pares, comptem amb el recolçament d'una Assesora de Lactància titulada.

QUÈ FEM?

Proporcionem ajut material i emocional, a més d'organitzar tallers, xerrades i altres activitats.

A QUI ENS ADRECEM?

A totes les persones que estiguin interessades en la lactància materna, embarassades, mares, pares, familiars, amics...

ON I QUAN?

A l'Escola Bressol Quitxalla de Navàs (sala polivalent) tots els dimecres de 16:00 a 18:00h. Si tens qualsevol dubte no t'ho pensis; vine o contacta amb nosaltres a través de l'adreça elnacasademares@gmail.com.



dijous, 19 d’agost del 2010

COMENCEM!


Bé, doncs després d'algun temps creiem que ja és hora d'obrir oficialment el Blog d'ELNA Casa de mares.

És un bon moment perquè, tot i que molta gent està de vacances, coincideix amb l'inici de la Festa Major del nostre poble, així que ara ja tenim motiu doble d'alegria!

Totes les persones que formem part d'ELNA (les que van començar i ja no hi són, les que ens trobem cada dimecres, les que venen de tant en tant a visitar-nos) estem molt contentes de començar aquesta nova etapa del grup; ho fem amb molta il·lusió i ganes, desitjant oferir més activitats, informació, ajuda, i tot allò que puguem entorn la lactància.

A partir d'ara anirem publicant novetats al Blog, així que no deixeu d'entrar, remenar, consultar, suggerir i comentar tot allò que creieu oportú.

Benvinguts!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sou genials!!!! (Nuri)